Aplicații educaționale

Aplicații educaționale  – aplicații moderne și interactive, cu ajutorul cărora lecțiile devin mai plăcute și mai interesante datorită conținutului digital complex și jocurilor educaționale distractive – EduPlus și Pengu Math.

EduPlus pentru iPad este o aplicație educațională modernă și interactivă de tip mobile Learning, destinată elevilor din clasele I și a II-a. EduPlus include o serie de activități interactive, distractive și jocuri captivante ce au rolul de a-i ajuta pe cei mici să învețe cu plăcere.

Aplicația EduPlus poate fi acum descărcată pe tabletă din App Store.

Activitățile digitale puse la dispoziția celor mici sunt grupate pe discipline: Comunicare în limba română –clasa I, Matematică și explorarea mediului –clasa I și  Matematică și explorarea mediului – clasa a II-a. Se pot descărca gratuit, primele două module din fiecare disciplină, restul resurselor fiind disponibile contra cost. Odată descărcate, activităţile digitale pot fi accesate și offline.

Fiecare modul conține între 17 și 30 de activități de învățare, care țin cont de particularitățile de vârstă ale elevilor. Pe parcursul activităților, elevii beneficiază de asistență din partea unor personaje simpatice - Edi, Ana și Andi, care le vor deveni treptat cei mai buni prieteni. Activitățile, animațiile, jocurile, testele și prezentările sunt intuitive și respectă în totalitate programa școlară în vigoare.

Prin parcurgerea activităților educaționale, elevii devin mai motivați să învețe și acumulează ușor noi cunoștințe. Designul atractiv contribuie în egală măsură la stimularea curiozității iar sunetele și imaginile vii atrag atenția elevului asupra informațiilor importante. Astfel, copiii vor asimila mai ușor informațiile utile și vor putea aprofunda materiile de studiu prin interactivitate și joc.

 Aplicația se poate descărca de aici:   https://itunes.apple.com/us/app/eduplus-activitati-interactive/id931467406?mt=8.

Pengu Math este o aplicație educațională interactivă și distractivă, destinată elevilor din clasele primare. Prin intermediul Pengu Math, elevii vor exersa scăderea într-o manieră plăcută și antrenantă, într-un context provocator. Exercițiile devin din ce în ce mai complexe, ritmul și mizele se măresc, astfel încât elevii să poată deveni experți în rezolvarea operațiilor.

Aplicația se poate descărca gratuit din App Store și Google Play, de la următoarele adrese:

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/pengu-math-math-numbers-have/id920317785?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.insoft_dc.pengumath