Aplicații personalizate

Dezvoltarea de aplicații informatice personalizate
 
Echipa noastră dezvoltă aplicații informatice complexe care răspund optim nevoilor și cerințelor fiecărui client.
 
Suntem flexibili şi ne putem adapta la cerinţele dumneavoastră, prin dezvoltarea unei game variate de funcţionalităţi. Astfel, pornind de la un set de criterii și cerințe identificate în urma analizei preliminare, putem dezvolta aplicații care să răspundă necesităților dumneavoastră specifice. Totodată, putem implementa funcționalități diverse care pot fi integrate cu produsele sau sistemele deja existente în compania sau instituția dumneavoastră.
 
Ce avantaje aveţi dacă utilizaţi aplicaţiile informatice personalizate dezvoltate de INSOFT Development&Consulting:
 

  • Activitatea dumneavoastră devine mai eficientă prin integrarea celor mai noi tehnologii în fluxurile de activităţi zilnice;
  • Veţi utiliza o soluţie de calitate dezvoltată pe baza unor nevoi concrete;
  • Veți beneficia de consultanță în procesul de identificare a celor mai potrivite soluţii şi în procesul de planificare a proiectului;
  • Sesiuni de instruire pentru utilizatorii noilor aplicaţii sau funcţionalităţi;
  • Veți beneficia de servicii de asistenţă tehnică şi mentenanță.

 
Aplicaţiile informatice personalizate reprezintă o oportunitate pentru companiile care urmăresc să realizeze un echilibru între nevoia de a susţine financiar soluţiile şi produsele pe care le utilizează deja şi investiţia în noi funcţionalităţi.
 
Aplicaţiile informatice personalizate oferă facilităţi privind mentenanţa iar, datorită faptului că pot fi integrate cu sistemele existente, acestea asigură un raport optim între calitate şi preţ.
 
Aplicaţiile pe care le dezvoltăm folosesc tehnologii moderne şi variate, precum: Java, .NetPHP.