INSOFT, în clasamentul Deloitte Technology Fast 50

În clasamentul Deloitte Central Europe Technology Fast 50, aflat la cea de-a 17 ediție, se regăsesc cele mai dinamice 50 de companii de tehnologie din regiune. Anul acesta INSOFT este singura companie care reprezintă Romania în categoria Big Five, alături de companii din Polonia, Slovacia și Lituania. Big Five este o categorie distinctă a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală, care include companiile care sunt prea mari din punct de vedere al veniturilor, pentru a concura pe picior de egalitate cu firmele mai mici din categoria Fast 50. 
Clasamentul Deloitte Central Europe Technology Fast 50 include companiile de tehnologie din regiune, care au înregistrat cele mai ridicate rate de creștere a veniturilor în ultimii patru ani. Pentru clasamentul anului 2016, experții Deloitte au luat în considerare și au analizat, veniturile înregistrate de companii în perioada 2012-2015.
Raportul complet se poate descărca de aici: https://www2.deloitte.com/global/en/pages/about-deloitte/articles/technology-fast-50-ce.html.