INSOFT Development & Consulting - câștigătoare a competiției European IT Excellence Awards

IT Europa, lider al publicațiilor dedicate domeniului IT&C a anunțat câștigătorii competiției European IT Excellence Awards 2012 –evenimentul pan-european adresat pieței de IT și telecomunicații.
 
INSOFT Development & Consulting a primit din partea juriului de specialiști al European IT Excellence Awards premiul pentru Information Management Solution of the Year (Soluția de Management Informațional a Anului), în cadrul categoriei proiecte guvernamentale.
 
Jurații au fost impresionați de standardele înalt calitative ale soluției propuse de INSOFT clienților săi, Inspectoratele Școlare Județene din Cluj și Mureș și au fost surprinși în mod plăcut de rezultatele obținute. Am primit un număr mare de soluții foarte bune, care au fost înscrise de companii din întreg spațiul european în cadrul categoriei în care a participat și INSOFT. Prin urmare, reușita lor este cu atât mai notabilă” a declarat John Chapman –Director Editorial IT Europa.
 
Prin intermediul proiectului câștigător s-a urmărit crearea unui instrument de lucru electronic care să permită gestionarea resurselor implicate în formarea continuă a cadrelor didactice. Astfel, a fost implementat un centru electronic de informare adresat personalului din sistemul de învățământ cât și publicului larg. În cadrul acestuia a fost facută posibilă publicarea în mod constant a informațiilor despre programele de formare continuă disponibile și a ghidurilor și exemplelor de bune practici rezultate în urma participării la aceste programe de formare.
 
Au fost înregistrate aproximativ 1.200 de școli participante față de estimarea inițială de 600 de școli. De asemenea, s-a remarcat o rată crescută de participare a profesorilor: de la estimarea inițială de 6.000 de utilizatori (cadre didactice, directori, formatori, responsabili de formare continuă, inspectori școlari), s-a ajuns la aproximativ 15.000 de conturi active.
 
European IT Excellence Awards este singura competiție pan-europeană destinată recunoașterii rolului crucial pe care îl au furnizorii de soluții și integratorii de sisteme informatice în crearea și implementarea produselor care să răspundă nevoilor societății actuale. Ediția de anul acesta a atras în concurs înscrieri din 32 de țări membre ale Uniunii Europene iar pentru finală s-au calificat 49 de companii reprezentante a 17 țări.
 
Premiul primit la Londra din partea European IT Excellence Awards ne onorează și în același timp marchează încă o dată succesul proiectului implementat pentru clienții noștri. Ne bucurăm că am avut ocazia să participăm în cadrul unei competiții de talia European IT Excellence și avem convingerea că titlul primit consolidează și recertifică reputația și know-how-ul echipei noastre de profesioniști” a declarat Cosmin Zah, Director Executiv INSOFT Development & Consulting.
 
Despre IT Europa
 
IT Europa este furnizor lider pentru serviciile de Business Intelligence și analiza pieței europene de IT precum și a principalelor canale care o deservesc. Principalele sale activități se referă la realizarea publicațiilor adresate mediului IT, cum ar fi newsletter-ul IT Europa, realizarea de rapoarte și organizarea conferințelor și evenimentelor europene adresate sectoarelor de IT și telecomunicații. Pentru detalii suplimentare vizitați: www.iteuropa.com.