INSOFT Development & Consulting concurează pentru titlul de Campion Național în cadrul European Business Awards

Pentru ediția din acest an a European Business Awards, organizatorii au introdus un element de noutate în sistemul de jurizare a companiilor înscrise: prezentarea video a acestora și un sistem de vot public disponibil online.

Compania al cărei videoclip va reuni cel mai mare număr de voturi va trece automat în următoarea etapă de jurizare și va primi totodată și titlul de Campion Național pentru țara reprezentată.

Procesul de votare online se află la dispoziția publicului în intervalul 6 septembrie -17 octombrie 2012.

„Timp de 40 de zile clienții și partenerii noștri ne pot acorda votul lor oferindu-ne astfel posibilitatea de a accede în următoarea etapă a competiției. Ne-a făcut plăcere oportunitatea de a realiza videoclipul de prezentare a companiei noastre și de a expune strategiile de business pe care le aplicăm cu succes având în vedere climatul economic actual. Susținătorii noștri ne pot vota la acest link de pe pagina competiției http://www.businessawardseurope.com/entries/detail/romania/4663 a declarat Cristian Aciubotăriței, Director General INSOFT Development & Consulting.

Sesiunea de voturi adresată publicului va fi completată de analiza unui juriu de experți care va analiza filmele de prezentare ale companiilor participante și va acorda titlul de Campion Național unuia dintre cei șase finaliști reprezentanți ai României, numele acestuia urmând a fi anunțat în luna noiembrie 2012.

„Noul proces de vot pe care l-am introdus începând cu acest an oferă companiilor participante posibilitatea de a interacționa cu susținătorii lor din țările pe care le reprezintă și în același timp le dă acestora oportunitatea de a-și promova în Europa realizările și proiectele. Aceste videoclipuri ilustrează performanțele unora dintre cele mai de succes companii din Europa și avem speranța că publicul le va recunoaște aceste merite prin intermediul voturilor acordate” a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Următoare etapă a competiției se va desfășura în perioada noiembrie 2012-ianuarie 2013 și va presupune evaluarea Campionilor Naționali de către un al treilea juriu format din persoane reprezentând mediul de afaceri la nivel european, academicieni și antreprenori care vor acorda mult dorita distincție Ruban d’Honneur reprezentanților a top 110 organizații. Selecția se va încheia cu gala festivă în cadrul căreia vor fi decernate premiile și care urmează să fie organizată în luna aprilie, 2013.

Mai multe informații sunt disponibile pe:

www.businessawardseurope.com.

 

Despre sistemul de vot

Publicul își poate susține compania favorită prin intermediul votului online deschis în perioada 6 septembrie -17 octombrie 2012, la link-ul www.businessawardseurope.com.

Informațiile privind modalitatea de votare sunt disponibile pe prima pagină a site-ului. Primul pas este alegerea unei țări, ulterior vizitatorii putând avea acces la videoclipurile companiilor participante din țara respectivă. Fiecare astfel de videoclip are asociat un buton de vot, iar susținătorii pot acorda votul lor unei singure companii dintr-o anumită țară. Nu există posibilitatea unui vot multiplu. Pentru a vota nu este nevoie ca susținătorii să se înregistreze pe site iar rezultatele nu vor fi dezvăluite decât la final astfel încât votul să nu fie influențat de statistici preliminare.

Despre European Business Awards

European Business Awards este cel mai important eveniment dedicat recunoașterii și premierii excelenței celor mai bune practici și inovației din cadrul companiilor prezente pe piața Uniunii Europene. Evenimentul este aliniat la obiectivele Uniunii Europene și ale grupurilor de afaceri reprezentative la nivel european.

Aflat deja la cea de-a șasea ediție, European Business Awards (EBA) a dobândit într-un timp foarte scurt reputația de cel mai notabil eveniment adresat mediului de afaceri european și este recunoscut drept platformă premium în întregul continent.

Cele trei obiective principale ale European Business Awards sunt:

  • Crearea și oferirea de exemple în mediul de afaceri;
  • Promovarea și evidențierea succesului persoanelor și companiilor care activează în cadrul lor;
  • Crearea unor studii de caz și generarea de conținut pentru modele de bune practici.

European Business Awards este un eveniment susținut de organizații precum RSM International, Infosys, Milicom International Cellular S.A. și UK Trade & Investment (UKTI).

Prin intermediul EBA se dorește a fi descoperite și promovate exemple la nivel individual și organizații care au obținut rezultate remarcabile care le califică drept companii de top, lideri ai mediului de afaceri și antreprenorial din întreaga Europă.

Nivelul înalt de interes și susținere, precum și numărul mare de companii înscrise este generat de calitatea și rigurozitatea procesului de selecție pe care European Business Awards l-a promovat în fiecare ediție. Astfel, a fost creată și o acoperire media semnificativă, numai anul trecut fiind înregistrate aproximativ 4,000 de mențiuni și articole în print, TV, mediul online și social media, al căror echivalent s-ar traduce într-o valoare de peste trei milioane de euro. În promovarea evenimentului au fost implicate printre altele și CNN, Wall Street Journal, Financial Times, ABC, Financial Mail on Sunday și Rcezspospolita, iar mesajul diseminat a avut o acoperire de peste 50 de milioane de persoane din mediul de afaceri.

În anul 2011, valoarea totală a cifrelor de afaceri pentru toate companiile participante a fost de peste 1.000 de miliarde de euro, acestea având un număr total de 2,7 milioane de persoane angajate.