INSOFT Development & Consulting a devenit partener Gold Oracle

INSOFT Development & Consulting a anunţat aderarea sa la reţeaua Oracle PartnerNetwork (OPN) în calitate de Partener Gold. Nivelul Gold este primul din cadrul OPN, membrii având posibilitatea de a accesa întreg portofoliul de produse Oracle şi de a dezvolta specializări care să le permită extinderea expertizei, creşterea nivelului de satisfacţie al clienţilor precum şi diferenţierea pe piaţa de profil.
 
În calitate de membru al reţelei de parteneri Oracle, INSOFT Development & Consulting este autorizată să comercializeze produse care au la bază tehnologia Oracle şi poate accesa programele de training şi calificare adresate angajaţilor săi, acestea aducând valoare adăugată clienţilor companiei. În afară de acestea, partenerii Oracle de nivel Gold au acces la toate resursele tehnice Oracle: forumuri, bibliografie, suport web, instrucţiuni şi actualizări pentru produsele nou lansate.
 
Statutul de partener Oracle Gold din cadrul Oracle Partner Network ne va ajuta în identificarea noilor oportunităţi de business, ne va permite să folosim instrumentele Enablement 2.0 şi totodată ne va aduce noi specializări pentru Oracle şi gama de produse asociate” a declarat Cristian Aciubotăriţei, Chief Executive Office, INSOFT Development & Consulting. „Obiectivul nostru principal este să identificăm modalităţile optime prin care ne putem sprijini clienţii în obţinerea succesului prin intermediul soluţiilor pe care le dezvoltăm şi al serviciilor de consultanţă pe care le oferim” a adăugat reprezentantul INSOFT Development & Consulting.
 
"Viitorii noştri clienţi comuni pot fi încrezători în calitatea la standarde înalte a know-how-ului şi suportului pe care îl oferim. Am convingerea că INSOFT Development & Consulting va investi în dezvoltarea cunoştinţelor sale despre portofoliul de produse şi soluţii Oracle şi se va specializa pe domeniile specifice Oracle” a declarat Florin Drăgănescu, Alliance & Channels Director, Oracle România.
 
Datorită statutului său Gold, INSOFT Development & Consulting poate dezvolta specializări care să îi permită extinderea business-ului şi a ariei de expertiză, creşterea nivelului de satisfacţie al clienţilor şi diferenţierea pe piaţa de profil. Membrii de tip Gold pot revinde produsele care au la bază tehnologia Oracle şi pot deveni eligibili în vederea revânzării aplicaţiilor Oracle şi soluţiilor tip industry. În afară de acestea, partenerii pot apela la reprezentanţii Oracle pentru consultanţă şi au acces la actualizările My Oracle Support pentru toate produsele. Aceştia beneficiază de discount-uri pentru training-uri; au la dispoziţie vouchere în vederea susţinerii examenelor şi au cotaţii preferenţiale în vederea achiziţiei de licenţe Oracle pentru utilizarea internă. Pentru mai multe informaţii despre beneficiile asociate statului de partener Oracle Gold, vă rugăm vizitaţi: http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm.
 
Despre Oracle PartnerNetwork
Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized este cea mai recentă versiune a programului de parteneriat Oracle care oferă membrilor acestuia instrumentele necesare în vederea dezvoltării, vânzării şi implementării soluţiilor Oracle. OPN Specialized pune la dispoziţie resursele necesare instruirii şi acordării de suport pentru produsele şi soluţiile Oracle şi a fost optimizată pentru întreg portofoliul Oracle, baza de parteneri şi oportunităţi de business. Versiunea actualizată a OPN aduce un element de noutate şi anume posibilitatea de diferenţiere a partenerilor prin intermediul specializărilor. Specializările pot fi dobândite prin dezvoltarea competenţelor, evoluţia rezultatelor financiare, expertiză şi succesul demonstrat. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: http://www.oracle.com/partners