INSOFT Development & Consulting - finalistă în cadrul competiției European IT Excellence Awards 2012

INSOFT Development & Consulting a fost nominalizată în rândul companiilor finaliste în cadrul competiției internaționale European IT Excellence Awards, ediția 2012. Competiția din acest an reunește în finală reprezentanți a 49 de companii, din 17 țări.

Nominalizarea a fost primită în cadrul categoriei furnizorilor de soluții IT&C, subcategoria Government –Information Management Solution of the Year, și a fost acordată pentru proiectul dezvoltat și implementat de INSOFT pentru Inspectoratele Școlare Județene din Cluj și Mureș.

Soluția propusă de INSOFT a permis gestionarea eficientă a resurselor implicate în procesul de instruire continuă, adresat personalului didactic din ciclul preuniversitar din județele Cluj și Mureș. Având ca principale atribute: calitatea, accesibilitatea, transparența și durabilitatea, proiectul a răspuns principalelor cerințe specifice formulate de cele două autorități și în același timp a respectat prioritățile trasate de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Titulatura de companie finalistă în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competiții internaționale adresate domeniului IT&C, reprezintă recunoașterea evoluției constante și în același timp spectaculoase pe care INSOFT Development & Consulting a avut-o în ultimii doi ani.

European IT Excellence Awards este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate recunoașterii excelenței companiilor europene, ce furnizează soluții și servicii IT&C.

„Membrii juriului au fost impresionați de calitatea aplicațiilor înscrise precum și de profesionalismul cu care acestea au fost redactate”, a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europa. „Aplicațiile primite pentru categoria furnizorilor de soluții ne-au demonstrat efortul extraordinar pe care companiile îl canalizează în direcția dezvoltării, în special pentru sprijinirea partenerilor în dezvoltarea business-ului în acest context de refacere economică”, a continuat reprezentantul IT Europa.

Desemnarea INSOFT în rândul finaliștilor competiției ne onorează și totodată ne dovedește faptul că strategia și valorile prin care ne definim sunt corecte. Nominalizarea primită este o garanție în plus a profesionalismului pe care îl oferim clienților noștri prin calitatea înaltă a produselor și soluțiilor dezvoltate. Ne propunem și ne dorim să menținem trend-ul de creștere și vizibilitate atât pe piața locală cât și la nivel internațional” a declarat Cristian Aciubotăriței, Director General INSOFT Development & Consulting.

Despre IT Europa

IT Europa este furnizor lider pentru serviciile de Business Intelligence și analiza pieței europene de IT precum și a principalelor canale care o deservesc. Principalele sale activități se referă la realizarea publicațiilor adresate mediului IT, cum ar fi newsletter-ul IT Europa, realizarea de rapoarte și organizarea conferințelor și evenimentelor europene adresate sectoarelor de IT și telecomunicații. Pentru detalii suplimentare vizitați: www.iteuropa.com.