INSOFT Development & Consulting reprezintă România în cadrul European Business Awards

Compania INSOFT Development & Consulting a fost desemnată de către European Business Awards (www.businessawardseurope.com) reprezentantă a României în finala 2012/13 a prestigioasei competiții adresată mediului de afaceri. INSOFT este unul dintre cei șase finaliști naționali, următoare etapă a competiției fiind calificarea pentru statutul de Campion Național. Rezultatele finale vor fi făcute publice în luna aprilie 2013.
 
Reunind trei valori esențiale: inovație, excelență în business și preocuparea pentru dezvoltarea sustenabilă, INSOFT a fost selectată de către juriul „European Business Awards” pentru a reprezenta România în finala competiției.
 
Suntem deosebit de onorați de selecția INSOFT Development & Consulting în calitate de reprezentantă a României în cadrul unei competiții de talia European Business Awards. Încă de la intrarea sa pe piața de IT&C, INSOFT a demonstrat expertiza și know-how-ul de înaltă calitate pe care îl deține astfel încât în scurt timp a reușit să ocupe unul dintre principalele locuri în topul celor mai performante companii de profil din țară. European Business Awards este un eveniment renumit la nivel internațional datorită selecției riguroase prin intermediul căreia cele mai bune companii din domeniu sunt promovate și evidențiate. Suntem încrezători în următoarea etapă și așteptăm rezultatele finale” a declarat Cristian Aciubotăriței, CEO - INSOFT Development & Consulting. 
 
Obiectivul European Business Awards este acela de a contribui la creșterea vizibilității companiilor care excelează în inovație în paralel cu obținerea unor rezultate financiare notabile, activitatea lor având o influență pozitivă asupra mediului social în care activează. INSOFT a primit titulatura de companie finalistă în cadrul categoriei „The Infosys Business of the Year”, aceasta reprezentând recunoașterea evoluției constante și în același timp spectaculoase pe care INSOFT Development & Consulting a avut-o în ultimii doi ani. 
 
Adrian Tripp, Chief Executive Officer al European Business Awards a declarat: „În ultimii șase ani am avut ocazia să vedem evoluția pozitivă a nivelului aplicațiilor înscrise în competiție care sunt expresia implicării și dedicării organizațiilor față de business-ul lor. Cu toate acestea, numărul companiilor care ajung să își reprezinte țara și să concureze împotriva altor companii din Europa pentru recunoașterea de lider în domeniu, este foarte mic. Nominalizarea de Finalist Național este o realizare notabilă și atât noi cât și partenerii noștri suntem nerăbdători să vedem INSOFT Development & Consulting în următoarea etapă”.
 
Despre European Business Awards 2012/13
„European Business Awards” este cel mai important eveniment dedicat recunoașterii și premierii excelenței, celor mai bune practici și inovației din cadrul companiilor prezente pe piața Uniunii Europene. Participarea în cadrul competiției este deschisă tuturor companiilor, indiferent de mărime și de sectorul în care activează.
Principalele trei obiective ale programului „European Business Awards” sunt:

  • Crearea și oferirea de exemple în mediul de afaceri;
  • Promovarea și evidențierea succesului persoanelor și companiilor care activează în cadrul lor;
  • Crearea unor studii de caz și generarea de conținut pentru modele de bune practici.