INSOFT Development & Consulting susține educația viitorului!

INSOFT susține educația viitorului prin participarea la cea de-a 9-a ediție a conferinței de eLearning și software eLSE 2013 care va avea loc în perioada 25-26 aprilie, în București

Compania INSOFT Development & Consulting este prezentă în calitate de sponsor pentru cel de-al doilea an consecutiv în cadrul celei mai importante conferințe din România, adresate domeniului eLearning și software: eLSE ediția 2013.

Sub auspiciul tematicii din acest an, „Calitate şi eficienţă în eLearning’’, se dorește crearea unui cadru academic propice schimbului de idei și comunicării expertizei prin promovarea organizațiilor și persoanelor care activează în domeniul educației digitale. În acest sens, pe parcursul celor două zile de eveniment, vor fi susținute prezentări care vor ilustra realizările tehnice din domeniul informatic de către reprezentanți ale celor mai importante instituții din mediul academic și privat, atât din România cât și din străinătate.

Cu această ocazie vor lua cuvântul cinci reprezentanți ai companiei INSOFT care vor susține patru lucrări ştiinţifice și cinci articole ale căror subiecte vor pune accentul pe importanţa dezvoltării programelor de eLearning. Astfel, vor fi analizate instrumentele de software inovatoare care sunt întrebuințate pentru crearea de conţinut digital. De asemenea, va fi adusă în discuție abordarea educaţiei prin prisma jocurilor educaţionale și va fi dezbătută importanța instruirii atât din perspectiva teoretică cât şi din cea practică.

Totodată, va fi tratată tematica pedagogiei din punctul de vedere al noilor medii de învățare și vor fi prezentate studii de caz despre avantajele suportului digital în procesul dobândirii de cunoștințe.

Ponderea cea mai mare a proiectelor din portofoliul INSOFT este reprezentată de proiectele care au la bază soluția completă de eLearning –learnIN adresată atât elevilor, studenților cât și adulților. Soluția completă “learnIN” propune o abordare modernă a procesului de învățământ este alcătuită din: conținutul educațional digital; platforma learnIN –accesibilă în mai multe limbi și adaptată specificului fiecărui sistem de învățământ și sistemul de colaborare online –care permite comunicarea eficientă și schimbul de informații.

În cadrul eLSE 2013 vor participa reprezentanţi ai mediului academic, cercetători ştiinţifici şi cadre didactice universitare, manageri şi dezvoltatori de conţinut digital din diverse companii de profil din ţară şi străinătate. De asemenea vor fi prezenți și reprezentanţi ai unor organisme internaţionale implicate activ în fenomenul eLearning.