INSOFT este desemnată din nou Campioană Națională în cadrul competiției European Business Awards 2016/2017

INSOFT Development & Consulting este nominalizată pentru a patra oară în finala premiilor internaționale European Business Awards. Peste 33.000 de organizații publice și private din 34 de țări europene au concurat în cea de-a zecea ediție a competiției anuale European Business Awards.

Pentru a patra oară, în ultimii cinci ani, INSOFT Development & Consulting a fost desemnată Campioană Națională în cadrul competiției European Business Awards (EBA), sponsorizate de RSM International. INSOFT Development & Consulting a intrat în elita Campioanelor Naționale participând la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifră de afaceri între 26-150 milioane euro”.

INSOFT a fost selectată de un juriu independent, după o prima etapă de jurizare. Compania a fost evaluată pe baza valorilor promovate de EBA –inovație, etică și succes și va parcurge în continuare cea de-a doua etapă a competiției, care include și votul publicului.

Suntem onorați că INSOFT a fost din nou inclusă în elita companiilor de succes din Europa. Recunoașterea obținută la cea mai importantă competiție de business din Europa se datorează performanțelor constante pe care le-am înregistrat în ultimii ani. Participarea la European Business Awards înseamnă oportunitatea de a beneficia de o evaluare independentă a activității noastre și de a concura, de la egal la egal, cu cele mai importante companii din Europa”, a declarat Cristian Aciubotăriței –Director General, INSOFT Development & Consulting.

EBA reprezintă cea mai importantă competiție adresată domeniului antreprenorial și celebrează excelența și bunele practici din mediul de afaceri european. Competiția este susținută de lideri de afaceri, academicieni precum și de reprezentanți media și de politicieni din toată Europa. În urma unui proces riguros de selecție, 636 de companii europene au fost desemnate Campioane Naționale, trecând mai departe în următoarea etapă a competiției.

La categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifră de afaceri între 26-150 milioane euro” sunt recompensate companiile care demonstrează o creștere sustenabilă, rezultate financiare excepționale, leadership și implementarea de strategii bazate pe inovare.

Felicitări pentru compania INSOFT, care a fost selectată să își reprezinte țara, în calitate de Campioană Națională. Sunt un pilon important al comunității de afaceri europene și au demonstrat că respectă principiile pe care noi le promovăm –inovație, etică și succes”, Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

În cea de-a doua etapă, juriul independent, format din lideri de afaceri din Europa, academicieni și antreprenori, va vizualiza clipurile video ale Campionilor Naționali și va acorda distincția „Ruban d’Honneur”. Câștigătorii vor merge automat în marea finală care se va organiza în 2017.

 
Despre European Business Awards
Competiția independentă este deschisă organizațiilor de orice dimensiune, care pot proveni din orice industrie. European Business Awards este o competiție internațională de anvergură care identifică și promovează cele mai dinamice și mai performante afaceri bazate pe succes, inovație și etică.
Programul European Business Awards are câteva obiective principale pe care le promovează în cadrul comunității de afaceri europene, printre care:
·       Oferă exemple la care comunitate de afaceri să aspire;
·       Celebrează și susține atât succesul individual cât și pe cel al organizației;
·       Servește ca platformă activă pentru dezbatere.
Susținuți de sponsorul principal RSM International, premiile EBA au fost înființate pentru a recunoaște și pentru a recompensa excelența și inovația în cadrul comunității europene de afaceri.