INSOFT este pentru a treia oară în topul companiilor de succes din România

INSOFT Development & Consulting este nominalizată pentru a treia oară în finala premiilor European Business Awards. Peste 32.000 de organizații publice și private din 33 de țări europene au concurat în cea de-a noua ediție a competiției anuale European Business Awards.
 
INSOFT Development & Consulting este Campioană Națională în cadrul competiției sponsorizate de RSM International, European Business Awards (EBA).
 
„Suntem foarte mândri că, pentru a treia oară consecutiv, am fost aleși să reprezentăm România în calitate de Campioni Naționali. European Business Awards este o competiție care promovează unele dintre cele mai de succes companii din Europa. Pentru noi, această recunoaștere atestă valoare și stabilitatea într-o piață foarte dinamică cum este cea de IT. Acest lucru ne plasează în rândul companiilor model din zona afacerilor de succes și certifică performanța înregistrată în ultimii ani” Cristian Aciubotăriței –Director General, INSOFT Development & Consulting.
 
EBA este o competiție prestigioasă susținută de lideri de afaceri, academicieni precum și de reprezentanți media și de politicieni din toată Europa. În urma unui proces riguros de selecție, 678 companii europene au fost desemnate Campioane Naționale, trecând mai departe în următoarea etapă a competiției. Categoria „RSM –Antreprenorul Anului” premiază antreprenorii vizionari care sunt adevărate motoare pentru succesul afacerii proprii. Acest premiu recunoaște acele trăsături specifice care fac antreprenorii de succes să devină o sursă de inspirație.
 
INSOFT Development & Consulting a intrat în elita Campioanelor Naționale participând la categoria „Premiul RSM pentru Antreprenorul Anului”.
 
Felicitări INSOFT și tuturor companiilor desemnate să își reprezinte țara în calitate de Campioni Naționali, care au un rol important în crearea unei comunități de afaceri puternică”, Adrian Tripp, CEO European Business Awards.
 
În cea de-a doua etapă, juriul format din lideri de afaceri din Europa, academicieni și antreprenori, va vizualiza clipurile video ale Campionilor Naționali și va acorda distincția „Ruban d’Honneur”. Câștigătorii vor merge automat în marea finală care se va organiza în 2016.
 
„Îmi dau seama foarte bine cât de dificil este să conduci o afacere în condițiile actuale în care concurența internațională este tot mai acerbă și prezentă în practic toate sectoarele. Presiunea asupra companiilor este imensă, și totuși acestea reușesc să performeze la cel mai înalt nivel din lume. Europa este încă locul în care oamenii vor să facă afaceri. Succesul Europei este în mare măsură datorat vouăKarel De Gucht, European Commissioner for Trade.
 
Despre European Business Awards
 
Competiția independentă este deschisă organizațiilor de orice dimensiune, care pot proveni din orice industrie.
 
European Business Awards este o competiție internațională de anvergură care identifică și promovează cele mai dinamice și mai performante afaceri bazate pe succes, inovație și etică.
 
Programul European Business Awards are trei obiective principale pe care le promovează în cadrul comunității de afaceri europene:
·  Oferă exemple la care comunitate de afaceri să aspire;
·  Celebrează și susține atât succesul individual cât și pe cel al organizației;
·  Servește ca platformă activă pentru dezbatere.
 
Susținuți de sponsorul principal RSM International, a șaptea cea mai mare rețea de consultanță în materie de audit și taxe, cu o importantă prezență în întreaga Europă, premiile EBA au fost înființate pentru a recunoaște și pentru a recompensa excelența și inovația în cadrul comunității europene de afaceri.