INSOFT lansează EduPlus - aplicație educațională interactivă pentru elevii din ciclul primar

Aplicația educațională EduPlus este destinată elevilor din clasele I și a II-a și include o serie de activități interactive, distractive și jocuri captivante ce au rolul de a-i ajuta pe cei mici să învețe cu plăcere.
 
EduPlus pentru iPad este o aplicație educațională modernă și interactivă de tip mobile Learning, disponibilă în App Store. Aplicația a fost dezvoltată pe baza celor mai actuale principii de eLearning și adaptată pentru a fi utilizată cu succes pe dispozitive mobile. EduPlus oferă o gamă variată de activități și resurse educaționale pe care elevii le pot parcurge oriunde și oricând, direct de pe iPad.
 
Activitățile digitale puse la dispoziția celor mici sunt grupate pe discipline: comunicare în limba română –clasa I, matematică și explorarea mediului –clasa I și clasa a II-a. Se pot descărca gratuit, primele două module din fiecare disciplină, restul resurselor fiind disponibile contra cost. Odată descărcate, activităţile digitale pot fi accesate și offline.
 
Fiecare modul conține între 17 și 30 de activități de învățare, care țin cont de particularitățile de vârstă ale elevilor. Pe parcursul activităților, elevii beneficiază de asistență din partea unor personaje simpatice - Edi, Ana și Andi, care le vor deveni treptat cei mai buni prieteni. Activitățile, animațiile, jocurile, testele și prezentările sunt intuitive și respectă în totalitate programa școlară în vigoare.
 
Aplicația EduPlus pentru iPad îi ajută pe elevii din ciclul primar să înțeleagă și să aprofundeze materii diverse, prin interactivitate și joc. Cu EduPlus, lecțiile devin mai plăcute și mai interesante datorită conținutului digital complex și jocurilor educaționale interactive. Dar principalul scop al activităţilor digitale este de a forma abilitățile și competențele prevăzute în programa școlară aprobată de Ministerul Educației”, a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning, INSOFT Development & Consulting.
 
Prin parcurgerea activităților educaționale, elevii devin mai motivați să învețe și acumulează ușor noi cunoștințe. Designul atractiv contribuie în egală măsură la stimularea curiozității iar sunetele și imaginile vii atrag atenția elevului asupra informațiilor importante. Astfel, copiii vor asimila mai ușor informațiile utile și vor putea aprofunda materiile de studiu prin interactivitate și joc.
 
Aplicația se poate descărca de aici: https://itunes.apple.com/us/app/eduplus-activitati-interactive/id931467406?mt=8