INSOFT publică raportul anual de sustenabilitate

Raportul de Sustenabilitate prezintă detalii despre activitatea companiei, privind implicarea socială.
 
INSOFT Development&Consulting a susținut în perioada 2014-2015 o serie de proiecte cu impact social și acoperire națională atât în parteneriat cu organizații neguvernamentale cât și prin campanii proprii.
 
 „Sustenabilitatea este unul dintre conceptele care ne definesc activitatea și un factor important în dezvoltarea companiei noastre. Împărtășim valorile și obiectivele principale ale Global Compact, menținând prin toate acțiunile noastre angajamentul față de principiile organizației.
 
Preocuparea pentru sustenabilitate s-a dezvoltat în același timp cu business-ul nostru, încercând mereu să ne concentrăm eforturile acolo unde putem avea cel mai mare impact și unde putem face diferența. Prin strategia noastră de sustenabilitate, vom continua să obținem rezultate remarcabile respectându-ne toate angajamentele.” Cristian Aciubotăriței – CEO & Fondator al INSOFT.
 
Raportul publicat analizează impactul pe care INSOFT l-a avut asupra societății românești, respectiv asupra clienților, angajaților, partenerilor de afaceri, comunităților din care face parte precum și asupra mediului înconjurător. În plus, acest raport lansează o nouă provocare pentru INSOFT arătând care sunt efectele politicilor de implementare a activităților de responsabilitate socială și cum contribuie acestea la creșterea eficienței companiei. Raportul poate fi consultat la următoarea adresă: http://www.insoft-dc.ro/csr.
 
În perioada următoare, plecând de la strategia de business a companiei, se vor avea în vedere stabilirea de noi parteneriate relevante cu organizații non-guvernamentale implicate în derularea de activități care vizează promovarea educației, accesul pe piața muncii pentru grupurile defavorizate și protecția mediului.
 
În anul 2014, INSOFT Development & Consulting a aderat la United Nations Global Compact – inițiativă internațională ce promovează alinierea operațiunilor și strategiilor organizațiilor, la principii solide de etică, anticorupție, protecția muncii, a drepturilor omului și a mediului înconjurător, iar în 2015 INSOFT a devenit unul dintre cei 24 de membri fondatori ai biroului local din România al UN Global Compact.