INSOFT sponsor la conferința CiE – Computability in Europe

INSOFT sprijină Conferința CiE 2015, un eveniment dedicat dezvoltării domeniului calculabilității. CiE 2015 este cea de-a 11-a conferință organizată de CiE – Computability in Europe
 
Sectorul IT&C este unul dintre cele mai dinamice din România. Pentru INSOFT  inovația în domeniu, precum și ideile celor tineri, reprezintă o prioritate. Suntem angajați în multiple proiecte de Cercetare și Dezvoltare și prin aceasta, precum și prin alte acțiuni, ne asumăm un angajament pe termen lung față de implementarea unor principii de dezvoltare care susțin evoluția permanentă a domeniului.
 
CIE 2015, este a 11-a ediție a conferinței, organizată de CiE (Computability in Europe), o asociație europeană de matematicieni, logicieni, informaticieni, filosofi, fizicieni precum și alți membri interesați în dezvoltarea tehnologiilor informatice moderne și de impactul lor în societatea contemporană. 
 
Conferințele anterioare au avut loc în Amsterdam (2005), Swansea (2006), Siena (2007), Atena (2008), Heidelberg (2009), Ponte Dalgada (2010), Sofia (2011), Cambridge (2012), Milano (2013) și Budapesta (2014).
 
Conferința va aborda subiecte teoretice si practice din domeniul calculabilitatii cu accent pe paradigme noi de calcul și teoriile matematice aferente.
 
Comunitatea CIE care se întâlnește în acest an pentru prima dată în București, susține căutarea de coerență și profunzime precum și o nouă gândire în acest domeniu vital al cercetării.
 
Îi invităm pe toți cei interesați de subiect și de programul CiE să viziteze http://fmi.unibuc.ro/CiE2015/index.html